Нашиот сајт кориси cookies - тие ни помагаат да ви овозможиме поголем задоволство со играта.
Користејќи ја нашата веб страна истовремено го прифаќате користењето на cookies.

 

Фудбалска менаџерска игра

Менаџерските игри се типови на игри во кои корисникот е во улога на менаџер на спортски тим. Можете да бидете фудбалски менаџер, кошаркарски менаџер и слично, но секако фудбалот, како и во реалниот живот, е најпопуларен.

Најомилена менаџерска игра на светот

Најомилената фудбалска менаџерска игра на нет е Hattrick. Имаме стотици илијади активни живи корисници.

Во Hattrick, корисникот е во улога на сопственик и менаџер на својот фудбалски тим. Ова значи дека самиот ги носи сите важни одлуки поврзани со тренингот, скаутирањето, трансфер пазарот - и секако тактичките одлуки пред мечот. Целта е да се изгради клуб и тим, да се победат противниците и да се напредува низ лигашкиот систем каде што исто така противниците се корисници од реалниот живот.

Hattrick е секогаш бесплатен

Hattrick е бесплатна игра. Никогаш нема да ви побараме пари за да го регистрирате или да го водите вашиот тим, ниту пак за некои предности во мечевите или играта. Секако, постои можност да го надградите вашиот акаунт и да станете Hattrick Supporter, што ќе ви даде дополнителни алатки за анализа, ќе ви овозможи да го персонализирате вашиот тим и да се во поголема интеракција со другите менаџери.
 
Server 070