Нашиот сајт кориси cookies - тие ни помагаат да ви овозможиме поголем задоволство со играта.
Користејќи ја нашата веб страна истовремено го прифаќате користењето на cookies.

Hattrick Supporter

Како Supporter имате пристап до поголем број на алатки и додадоци кои ќе ве направат подобар менаџер.

Supporter-от е достапен во четири различни верзии.

Подолу погледнете ги опциите кои ви ги нуди Supporter-от

Алатки за менаџирање со тимот

Алатките за менаџирање со тимот можат да ви помогнат од повеќе аспекти. Тие ви даваат подобра контрола со водењето на тимот и клубот, ви заштедува време во секојдневните рутински проверки и ви помага да се фокусирате повеќе на забавните страни од тимскиот менаџмент.

  • Алатка за "Очи во Очи" анализа
  • Детален тренинг извештај и архивирање на претходните извештаи
  • Автоматско закажување на пријателски натпревари
%Team management tools%
 

Алатки за дизајнирање на тимот

Сакате вашиот клуб да биде уникатен? Тимскиот дизајнер ќе ви помогне да го креирате индентитетот на вашиот клуб на начин на кој вие сакате.

  • Прекрасен дизајнер на дресови
  • Дизајнер на тимско лого
  • Прес соопштенија
%Team designer tools%
 

Статистики и графикони

Знаењето е моќ. На располагање имате цела низа на статистики и графикони со кои побрзо ќе ја разберете ситуацијата во вашиот тим. Тоа ќе ви помогне во оптимизација на тимот како начин да ја подобрите вашата конкурентност.

  • Статистики од мечевите и од тимот
  • Графикони со рејтинзи
  • Глобални/лигашки тимски и индивидуални статистики
%Statistics and graphs%
 

Supporter додатоци

Supporter Silver
Цена од
EUR
0,00
за месец
Supporter Gold
Цена од
EUR
0,00
за месец
Supporter Platinum
Цена од
EUR
0,00
за месец
Supporter Platinum
Цена од
EUR
0,00
за месец
Supporter можности
Бесмртност
 
Вашиот акаунт никогаш не може да биде исклучен поради неактивност се додека сте Supporter.
Без реклами
 
На вашиот екран нема да има никакви рекламни банери додека сте на Hattrick.
Mobile
Newsticker
Ќе добивате инстант пораки во реално време поврзани со некои случувања како што се трансфер или форум активности во белиот дел на врвот од екранот веднаш до логото на Hattrick.
Преглед на активното време
 
Доколку се случат некои непланирани исклучувања на сајтот во текот на еден месец, за истото време добивате продолжување на вашиот Supporter.
Supporter Week Trophy
 
Supporter Week Trophy е голем меѓународен турнир во кој секој тим има шанса да освои нешто и каде што победникот добива голема награда.
Заедница
Основен
Премиум
Премиум
Профил на клубот
Клупски додатоци
Премиум
Премиум
Статистики
Визуелни графици
Повеќе натпреварувања
 
Алатки за анализа на мечевите
 
Тактички анализи
 
Основен
Алатки за тренинг
 
Премиум
Премиум
Додатоци за помош при тренингот
 
Премиум
Премиум
Организирање на алатките
 
Повеќе тимови
 
Симулација
 
Бесплатни Hattrick Gears
 
 
Server 071