Vi bruker cookies - de hjelper oss med å gi deg en bedre online-opplevelse.
Ved å bruke vårt nettsted aksepterer du at vi kan lagre og bruke cookies på din maskin.

Fantasy-fotballspill

Begrepet "fantasy-fotball" refererer vanligvis til spill hvor man prøver å spå hvilke spillere på ekte fotballag som kommer til å gjøre det best. Man lager seg et fantasy-fotballag, ofte for en spesifikk liga, plukker spillere fra den ligaen og setter dem sammen til en egen tropp, for så å motta poeng for hvordan disse spillerne gjør det på ekte.

Noen populære alternativer er Telegraph Fantasy Football, Yahoo Fantasy Football and ESPN Fantasy Football. Konkurranser kan avholdes for ligaer, slik som for Premier League Fantasy Football, eller for internasjonale turneringer, slik som for World Cup Fantasy Football.

En fantasy-fotballiga den ekte verdenen, og når en spiller blir skadet på ekte vil han ikke bidra med flere poeng for managerne som har valgt ham, og så videre. For å lykkes må man være en god fantasy-speider, lese seg opp på nyheter om lagene og vite hvilke spillere som er i god form og hvilke som kanskje ikke spiller de neste kampene.

Er Hattrick et fantasy-fotballspill?

Hattrick kan selvsagt best beskrives som et fotballmanagerspill, men det er også et sant fantasy-fotballspill, i den forstand at alle lag og spillere på Hattrick er fiktive og unike for Hattrick. Lagene settes opp, navngis og utvikles av ekte brukere, og når du konkurrerer på Hattrick, er det dine avgjørelser som prøves mot andre ekte managere sine strategier. Sesongene på Hattrick er ikke bundet til den ekte fotballverdenen, men følger sin egen rytme.

På Hattrick er det ingen ekte spillere, men alle spillere er likevel unike, og de er produktet av speiding og investering i ungdomsakademier gjort av menneskelige managere i spillet. På denne måten er Hattrick et fantasy-fotballspill, et hvor du kan være med å forme spillverdenen.

Vennligst prøv ut et av de beste managerspillene noensinne - registrer deg i dag, og du vil være i gang allerede om et par minutter!
 
 
Server 081