We gebruiken cookies - deze helpen ons om je een betere online-ervaring te bieden.
Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies opslaan en gebruiken op je toestel.

Huisregels

Commerciële boodschappen

De Hattrick-forums, gastenboeken, overzichtspagina's van clubs en andere openbare plaatsen zijn geen plaatsen waar gebruikers commerciële boodschappen kunnen achterlaten. Deze richtlijn gaat uit van het principe dat je als Hattrick-gebruiker niet blootgesteld mag worden aan zaken die andere gebruikers publiceren ten voordele van zichzelf in het echte leven.

Dat betekent niet dat je geen naam van een bedrijf of product mag noemen wanneer dat in de context past. Maar als je misbruik maakt van deze regel, en om welke reden dan ook commerciële boodschappen probeert door te duwen, kunnen we ze verwijderen en jou beboeten of zelfs bannen van Hattrick. Discussie mag, advertenties mogen niet. Ze worden beschouwd als spam en als vervuiling van onze gedeelde ruimte.

In de 'non-HT'-forums staan we normaal gesproken topics toe over bijvoorbeeld andere sites en online spellen. Dit doen we als dienst voor onze gebruikers en alleen maar zolang deze ruimte niet wordt misbruikt voor commerciële doeleinden. Als andere bedrijven Hattrick beginnen te beschouwen als een vrij reclamepaneel, of als bevorderende links of links van reclamepartners op onze forums worden gepost, kunnen we die producten en de gebruikers die ze hebben gepost op een zwarte lijst zetten. Jammer genoeg hebben we ons deel van de commerciële spam al gehad op Hattrick, en dat willen we niet opnieuw zien gebeuren.

Hattrick zal af en toe gebruikmaken van de forums om activiteiten en/of producten van partners te promoten.We proberen onze forumactiviteit zuiver te beperken tot zaken die met het spel te maken hebben, maar natuurlijk moeten we indien nodig ook naar onze gebruikers toe kunnen communiceren over andere dingen, zelfs commerciële onderwerpen.

 
 
Server 080