We gebruiken cookies - deze helpen ons om je een betere online-ervaring te bieden.
Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies opslaan en gebruiken op je toestel.

Huisregels

Forumregels en Moderators

We zijn heel trots op onze gemeenschap en dan met name op de sfeer en activiteit op onze forums. Op de Hattrick-forums zijn er Moderators (of Mods) aangesteld die niet alleen gebruikers trachten te helpen wanneer ze vragen hebben, maar er ook zorg voor dragen dat deze forums een aangenaam plaats blijven om bij te lezen of je mening op te delen. Wanneer je een forum bezoekt, gelden uiteraard de algemene gedragsregels, maar er zijn ook nog een aantal bijkomende forumregels om ervoor te zorgen dat de sfeer kameraadschappelijk blijft. Bovendien hebben sommige forums ook nog specifieke regels die alleen voor dat forum gelden (die regels kunnen dan gevonden worden in een sticky-topic op dat forum). De Moderators hebben het gezag om waarschuwingen en forumbans te geven om deze regels te handhaven.

GameMasters hebben ook moderatierechten, en kunnen ernstige overtredingen behandelen (die kunnen leiden tot volledige verwijdering van het spel). Gelieve te onthouden dat het hebben van Supporter je niet beschermt tegen forumbans, en Supporter-voorzieningen zullen in zulke gevallen niet worden terugbetaald.

Tegen beslissingen van de Moderators kan in beroep gegaan worden bij de Senior Moderators. Hun beslissingen zijn finaal. Denk erom dat straffen in beroep kunnen worden verhoogd of verminderd op basis van de beslissing van de Senior Moderators.

Op de Hattrick-forums moet je de algemene gedragsregels volgen. Bovendien zijn de volgende zaken niet toegestaan:- Spam, bv. het veelvuldig posten van hetzelfde bericht.
- Bumps (zuiver posten om jezelf of een bepaald topic onder de aandacht te brengen).
- Provocaties of het uitlokken van emotionele reacties ('trolling').
- Buitensporig gebruik van scheldwoorden of beledigende taal.
- Racistische, seksistische of persoonlijke aanvallen, aanvallen op een specifiek land of religie.
- Politieke of religieuze discussies.
- Beschuldigingen dat iemand vals speelt (gebruik de pagina valsspelers aangeven).
- Illegale software, torrents, streams en dergelijke meer promoten of ernaar vragen.
- Jezelf voordoen als een HT-medewerker wanneer je dat niet bent.
- In discussie gaan over beslissingen van Hattrick-medewerkers wat betreft specifieke gebruikers of gevallen, of het publiceren van correspondentie met Hattrick-medewerkers zonder hun voorafgaande toestemming.
- (Verlaten) forums gebruiken alsof het een federatieforum is. Reeksforums en forums van jeugdcompetities zijn immers bedoeld om de communicatie tussen de leden van die respectievelijke competities te bevorderen. Gebruikers zijn daarbij zeker welkom, maar het is niet de bedoeling dat zij daar niet-relevante discussies gaan voeren.

Federatieforums
Federatieforums (een functie die deel uitmaakt van Supporter) zijn bedoeld als meer privaat onderdeel van Hattrick, waar de federatieleden zelf hun ding kunnen doen en tot op zekere hoogte hun eigen regels kunnen opstellen. Het is echter niet toegelaten om:
- illegale zaken te publiceren (zoals links naar illegaal materiaal en bedreigingen)
- federaties te gebruiken als platform voor de verspreiding van haat
- activiteiten te plannen of te organiseren die bedoeld zijn om andere gebruikers aan te vallen of te provoceren, met inbegrip van Hattrick-medewerkers
- officiële correspondentie met Hattrick-medewerkers te publiceren zonder hun toestemming

Voor andere gedragskwesties zijn de federatievoorzitters verantwoordelijk. Zij beschikken over de mogelijkheden om naar eigen goeddunken op te treden. Ze kunnen ongepaste berichten verwijderen, leden uit de federatie verwijderen, moderators aanstellen om hem bij te staan op het federatieforum. Je kunt er echter ook zelf voor kiezen om de federatie te verlaten om conflictescalatie te vermijden.
 
 
Server 080