Нашиот сајт кориси cookies - тие ни помагаат да ви овозможиме поголем задоволство со играта.
Користејќи ја нашата веб страна истовремено го прифаќате користењето на cookies.

За Hattrick

Hattrick е водечка фудбалско менаџерска игра на интернет - бесплатна е и во себе поврзува огромна заедница од стотици илјади корисници од сите страни на светот.

Во Hattrick, го градите и водите вашиот клуб и се натпреварувате против останатите менаџери. За разлика од други менаџерски игри, не морате да посветувате цели часови секој ден за да победувате - одбирањето на вистинската стратегија е клучот на успехот.

Големината и силата на Hattrick заедницата е легендарна, не пропуштајте да проверите што има ново по форумите како и иницијативите од корисниците кои се постојано присутни.

Hattrick почна со работа во 1997 и е во сопственост на компанијата Hattrick Ltd. Како развивачи на платформата, горди сме на историјата на блиска соработка со нашите корисници, нешто што ни помогна да пораснеме во најсеопфатната менаџерска игра на Интернет.

 
Server 071