Нашиот сајт кориси cookies - тие ни помагаат да ви овозможиме поголем задоволство со играта.
Користејќи ја нашата веб страна истовремено го прифаќате користењето на cookies.

Supporter додатоци

Supporter Silver
Цена од
EUR
3,33
за месец
Supporter Gold
Цена од
EUR
7,92
за месец
Supporter Platinum
Цена од
EUR
10,85
за месец
Supporter Platinum
Цена од
EUR
21,67
за месец
Supporter можности
Бесмртност
Вашиот акаунт никогаш не може да биде исклучен поради неактивност се додека сте Supporter.
Без реклами
На вашиот екран нема да има никакви рекламни банери додека сте на Hattrick.
Newsticker
Ќе добивате инстант пораки во реално време поврзани со некои случувања како што се трансфер или форум активности во белиот дел на врвот од екранот веднаш до логото на Hattrick.
Преглед на активното време
Доколку се случат некои непланирани исклучувања на сајтот во текот на еден месец, за истото време добивате продолжување на вашиот Supporter.
Supporter Week Trophy
Supporter Week Trophy е голем меѓународен турнир во кој секој тим има шанса да освои нешто и каде што победникот добива голема награда.
Заедница
Основен
Премиум
Премиум
Профил на клубот
Клупски додатоци
Премиум
Премиум
Статистики
Визуелни графици
Повеќе натпреварувања
Алатки за анализа на мечевите
Тактички анализи
Основен
Алатки за тренинг
Додатоци за помош при тренингот
Премиум
Премиум
Организирање на алатките
Повеќе тимови
Симулација
Бесплатни Hattrick Gears
 
 
Server 096