Vi bruker cookies - de hjelper oss med å gi deg en bedre online-opplevelse.
Ved å bruke vårt nettsted aksepterer du at vi kan lagre og bruke cookies på din maskin.

Hjelp »   Systeminformasjon »   Arkiv 

Systeminformasjonsarkiv

8-28-2017 Oppdateringer på den nye kampordresiden

I løpet av helgen har vi samlet tilbakemeldinger rundt hva vi kan gjøre for å forbedre brukeropplevelsen på den nye kampordresiden. Vi har jobbet med det i dag og planlegger å slippe en ny runde med forbedre neste uke. Spesifikt:

Forbedringer:
- Vi legger til muligheten for å sortere på alle ferdigheter.
- Ferdighetsnavnene vises nå som tekst når musepekeren holdes over ferdighetssøylen.
- Hvis du har en standardoppstilling eller hvis du allerede har sendt inn ordre til en kamp, vil du komme inn på kampordreskjema i fane nummer to ("Oppstilling") når siden lastes første gang. Hvis en spiller i den lagrede oppstillinger mangler (hvis han er solgt eller sparket), åpnes fane nummer én i stedet, og du blir bedt om å laste inn en annen oppstilling eller starte på nytt.
- Vi fjerner lønnen fra det detaljerte spillerkortet for å få et litt mindre rotete visuelt inntrykk.
- Spillerkort vil utvides automatisk når du holder musepekeren over dem i komprimert modus. Men for å slå på denne oppførselen, må du bevege musen mot høyre og holde pekeren over form-meteret. På denne måten kan du bruker spillerlisten uten å automatisk utvide spillerkortene, ved å scrolle ned på venstresiden, over spillernavnene, eller du kan velge å gjøre det med utvidede spillerkort, på høyresiden. Hvis utvidede kort er slått på og du flytter en spiller ut av listen, slås det av, for å redusere inntrykket av at grensesnittet "hopper rundt". I tillegg fjerner vi effekten av å holde musepekeren over spillere på banen eller benken.
- For å gjøre prosessen med individuelle ordre lettere å forstå, legger vi til en skyggebakgrunn på spillerne som er valgt. Vi inverterer også pilfargene. Den nye bakgrunnen bør gjøre kantene mellom spillerne klarere og redusere risikoen for å slette spilleren i fokus ved en feiltakelse.

Feilrettinger:
- Sortering på draktnummer virket ikke på ungdomslag.
- Sortering på kategori gav forskjellig rekkefølge på kampordresiden og spillersiden.
- Treningsmodus virket ikke hvis midtukekampen din var en cupkamp.

 
Server 071