Ne përdorim cookies - ato na ndihmojnë ne për tju dhuruar juve një ekzperincë më të mirë online.
Duke përdorur faqen tonë ju pranoni që ne mund të ruajmë dhe të aksesojmë cookies në paisjen tuaj.

 

Lojë futbolli në Internet

Loja e Menaxhimit është një lloj loje ku ju luani rolin e një menaxher në një skuadre sportive. Ju mund të jeni një menaxher futbolli, basketbolli - ka shumë sporte të ndryshme në dispozicion, edhe pse futboll është më popullori.

Loja menaxheriale në internet më e preferuara në botë

Loja më popullore menaxheriale e futbollit është Hattrick. Ne kemi qindra e mijëra menaxherë aktiv.

Në Hattrick, ju veproni si pronar dhe menaxher i ekipit tuaj të futbollit. Kjo do të thotë që ju të merrni të gjitha vendimet kritike për stërvitjen, skautizmin, transfertat - dhe natyrisht vendimet taktike para dhe gjatë ndeshjeve tuaja. Qëllimi është që të ndërtojë klubin dhe ekipin tuaj, të mundini kundërshtarin, si dhe të përparoni në një ligë, ku të gjitha ekipet e tjera janë gjithashtu të menaxhuar nga përdoruesit të tjerë.

Hattrick është gjithmonë pa pagesë për tu luajtur

Hattrick është një lojë menaxheriale pa pagesë. Ajo kurrë nuk do t'ju kushtojë ndonjë lekë për të filluar ose të mbani ekipin tuaj, dhe ju kurrë nuk do të paguani për përparësi në lojë. Megjithatë është e mundur për të përmirësuar llogarinë tuaj duke u bërë një Supporter Hattrick, e cila ju jep mjete shtesë për analizë, për të rregulluar ekipin tuaj, dhe për të bashkëvepruar me menaxherë të tjerë.
 
Server 071