Ne përdorim cookies - ato na ndihmojnë ne për tju dhuruar juve një ekzperincë më të mirë online.
Duke përdorur faqen tonë ju pranoni që ne mund të ruajmë dhe të aksesojmë cookies në paisjen tuaj.

Na kontaktoni

12-16-2019  (Global)
Hoodie delivery

The shipment of hoodies has started 9th December and because of the huge amount that needs to be shipped still in progress. The end is near though! So please do not despair if your hoodie hasn't arrived yet. As soon as all hoodies have been shipped, we will send everyone who ordered a hoodie a message. Thank you for your patience.

For updates on the hoodie shipments, you can follow us on Twitter: (https://twitter.com/Hattrick) or on our forum: (17295787.537)
Mbylle
Drejtuar:
  Përgjigja do të dërgohet në adresën e e-mail të cilën do ta jepni më poshtë, ju lutemi kujdesuni që adresa e-mailit të jetë e saktë.
Adresa e-mail:
Subjekti:
 
 
  Ju lutem shkruani përgjigjen e saktë në pyetjen e matematikës:
 
 
 
 
Server 080