Ne përdorim cookies - ato na ndihmojnë ne për tju dhuruar juve një ekzperincë më të mirë online.
Duke përdorur faqen tonë ju pranoni që ne mund të ruajmë dhe të aksesojmë cookies në paisjen tuaj.

Rreth Hattrickut

Hattricku është loja më e mirë e drejtuesit të futbollit në internet - është falas për tu luajtur dhe zoton një shoqëri prej qindra mijëra përdoruesve nga të gjitha anët e botës.

Në Hattrick, me kalimin e kohës ju ndërtoni dhe drejtoni një klub - dhe garoni ballë për ballë me drejtues të tjerë njerëzorë. Ndryshe nga lojërat e tjera të futbollit, ju nuk keni nevojë të kaloni orë të tëra çdo ditë për të fituar - vendosja e përgaditjës së duhur është çelësi i suksesit.

Madhësia dhe fuqia e komunitetit ne Hattrick është e pakrahasueshme, mos harroni ti vizitoni forumet tona shumë të gjalla ose vlerën e nismave të krijuara nga vetë përdoruesit që gjenden në lojë, duke filluar me mbledhjet nga rrethina e deri tek krijuesit e programeve përfytyruese të palëve të treta.

Hattricku filloi që nga viti 1997 dhe është në pronësi të Hattrick Ltd. Si zhvillues, ne jemi krenarë për historinë tonë të bashkëpunimit të ngushtë me përdoruesit tonë, diçka që ne mendojmë se na ka ndihmuar të rritemi në lojën më të madhe dhe më tërheqëse për drejtimin e futbollit në internet.

 
Server 071