Ne përdorim cookies - ato na ndihmojnë ne për tju dhuruar juve një ekzperincë më të mirë online.
Duke përdorur faqen tonë ju pranoni që ne mund të ruajmë dhe të aksesojmë cookies në paisjen tuaj.

Hattrick Supporter

Mbështetësi ju jep mundësinë për disa mjete dhe karakteristika, të cilat ju ndihmojnë të bëheni një drejtues edhe më i mirë.

Pritshmëria e mbështetësit është në katër trajta të ndryshme.

Shikoni më poshtë disa nga karakteristikat e pritshmërisë së mbështetësit

Mjetet për drejtimin e skuadrës

Mjetet e drejtimit ju ndihmojnë që të bëheni një drejtues më i mirë. Ato ju japin mbikëqyrje më të mirë mbi skuadrën tuaj dhe ju kursejnë kohë duke trajtuar detyrat e përditshme, duke ju ndihmuar të përqendroheni në pjesët më argëtuese për drejtimin e skuadrës.

  • Mjet për krahasimin e drejtpërdrejtë para ndeshjes
  • Dëshmi e hollësuar për stërvitjen dhe rruajtja e dëshmisë
  • Caktim i vetvetishëm për ndeshje miqësore
%Team management tools%
 

Mjetet për zbukurimin e skuadrës

Dëshironi të dalloheni nga grumbulli? Mjetet e zbukurimit të skuadrës i shtojnë skuadrës suaj atë diçka shtesë, ju mund të krijoni lidhjen e njëjtësisë së skuadrës tuaj dhe të bëni që ajo të ndihet më shumë e lidhur me ju.

  • Zbukuruesi i përkryer për veshjet e ndeshjeve
  • Zbukuruesi i stemës së skuadrës
  • Njoftime për shtyp
%Team designer tools%
 

Statistika dhe pasqyra e qartësimit

Njohuria është fuqi. Ju merrni qasje në një mori të dhënash statistikore dhe një pasqyrë grafike, të cilat mund të rrisin njohuritë dhe kuptueshmërinë tuaj ndaj skuadrës tuaj. Kjo mund të përdoret për tu përqëndruar ndaj skuadrës tuaj dhe në atë mënyrë të përmirësoni epërsinë tuaj garruese.

  • Statistikat e ndeshjeve dhe skuadrës vetjake
  • Pasqyra e vlerësimit
  • Statistikat e ligave/skuadrave botërore dhe lojtarëve
%Statistics and graphs%
 

Karakteristikat e mbështetësit

Supporter Silver
Çmimi nga
EUR
0,00
në muaj
Supporter Gold
Çmimi nga
EUR
0,00
në muaj
Supporter Platinum
Çmimi nga
EUR
0,00
në muaj
Supporter Platinum
Çmimi nga
EUR
0,00
në muaj
Karakteristikat e Supporter
Pavdekshmëri
 
Llogaria juaj nuk do të mbyllet asnjeherë për shkak të mosveprimit tuaj, për aq kohë sa që ju do të jeni një mbështetës.
Pa banderola
 
Ju nuk do të shihni asnjë banderolë tradicionale në Hattrick.
Mobile
Njoftime
Ju do të merrni informata të menjëhershme në kohën e vërtetë, të rëndësishme për ju dhe skuadrën tuaj (të tilla si ofertat e shitblerjeve ose përgjigjet në forum) në hapësirën e bardhë në krye të faqes, pranë stemës së Hattrickut.
Rishikimi i kohës
 
Nëse do të kishim ndonjë ndërprerje të papritur në muajin e mëparshëm atëherë ne do ta vazhdojmë mbështetësin për kohën përgjatë së cilës Hattricku nuk ishte në shërbim.
Trofeu i javës së Supporter-it
 
Trofeu i javës së Supporter-it është një turne i madh ndërkombëtar, ku secili ekip ka shans për të fituar diçka, dhe ku ekipi më i mirë merr çmimin e madh.
Komuniteti
Bazike
Premium
Premium
Rishtazi i skuadrës
Karakteristikat e skuadrës
Premium
Premium
Statistika
Grafika parimore
Më shumë gara
 
Mjetet e ndeshjes
 
Analiza e Ekipit
 
Bazike
Mjetet e stërvitjes
 
Premium
Premium
Mjetet ndihmëse për shitblerjet
 
Premium
Premium
Mjetet e drejtimit
 
Skuadra të shumta
 
Përsëritje
 
Mekanizëm pa pagesë Hattrick
 
 
Server 071