Нашиот сајт кориси cookies - тие ни помагаат да ви овозможиме поголем задоволство со играта.
Користејќи ја нашата веб страна истовремено го прифаќате користењето на cookies.

Младински играчи

Младински играчи

Можете да се стекнете со млади играчи за вашиот сениорски тим преку регрутирање на млади играчи. Ова можете да го сторите на два начина:

  • Регрутирање на млад играч за сениорскиот тим преку директно користење на скаутот од сениорскиот тим.
  • Со отворање на младинска академија каде што можете да регрутирате млади таленти и да ги развивате нивните вештини. Можете да играте мечеви против други младински тимови во приватни или јавни лиги и евентуално да ги промовирате вашите млади таленти во сениорскиот тим.

Пронаоѓањето на играчи преку мрежата од скаути и нивната регрутација во сениорскиот тим е многу едноставен и ефикасен начин да се здобиете со млади играчи. Од друга страна водењето ја младинската школа претставува поголем предизвик, но истото може да доведе поголема придобивка.

Можете да користите само еден систем во исто време. Доколку имате младинска академија, не можете да промовирате млад играч од стариот систем. Во секој случај, трошоците од младинската академија се сметаат како да сте инвестирале во стариот систем со што не би изгубиле доколу се решите да ја затворите младинската и сте го активирале стариот систем.

 
Server 071