Ne përdorim cookies - ato na ndihmojnë ne për tju dhuruar juve një ekzperincë më të mirë online.
Duke përdorur faqen tonë ju pranoni që ne mund të ruajmë dhe të aksesojmë cookies në paisjen tuaj.

Ndihmë »   Ndihmë 

Ndihmë me Hattrick

Manuali

Gjithçka që ju duhet të dini rreth hattrick dhe mënyrës se si Hattrick funksionon, mund ta gjeni tek faqja e manuali i lojës.

Forumet

forumet e Hattrick ju mund të gjeni gjithmonë një forum special mbi gjithë pyetjet e mundshme që kanë të bëjnë me lojën.

Game Masters

Vullnetarët tanë, GameMasters, ndihmojnë që Hattrick të jetë një lojë miqësore. Vizitoni faqen faqet e GM për të mësuar më shumë rreth GM dhe për të raportuar veprime të dyshimta ose mashtrime.

Rreth Supporter

Lexoni më shumë rreth opsioneve të paketës Hattrick Supporter. Supporter-i e bën Hattrick-un lojë më interesante dhe gjithashtu e ndihmon stafin e Hattrick ta zhvillojë atë më tej.

Na kontaktoni

Na Kontaktoni nëse keni ndonjë pyetje rreth Hattrick.

 
 
Server 096