Ne përdorim cookies - ato na ndihmojnë ne për tju dhuruar juve një ekzperincë më të mirë online.
Duke përdorur faqen tonë ju pranoni që ne mund të ruajmë dhe të aksesojmë cookies në paisjen tuaj.

Lojtarët e rinj

Liga rinore

Ekipi i të rinjve bashkohet me ligat e të rinjve sipas zgjedhjeve tuaja, ose mund të krijoni vetë një ligë. Një ligë të rinjsh mund të ketë 4, 6, 8, 12 ose 16 ekipe. Liga mund të jetë private (krijuesi i ligës fton njerëzit në ligë), ose publike (e lirë për këdo). Gjithashtu, krijuesi i ligës mund të zgjedhë kur do të luhen ndeshjet e ligës. Sapo liga të mbushet me ekipe, ajo fillon automatikisht.

 
 
Server 081