Ne përdorim cookies - ato na ndihmojnë ne për tju dhuruar juve një ekzperincë më të mirë online.
Duke përdorur faqen tonë ju pranoni që ne mund të ruajmë dhe të aksesojmë cookies në paisjen tuaj.

Lojtarët e rinj

Për të filluar akademinë e të rinjve

Ju mund të aktivizoni akademinë e të rinjve nga menuja “Klubi Im”, tek titulli “Ekipi i të Rinjve, Paraqitje”. Ju do të merrni një trajner dhe një skaut të caktuar për ekipin. Çdo shpenzim tjetër për të rinjtë, duhet t'a çoni në zero përpara se të bëni këtë ndryshim.  Gjithashtu, menjëherë ju do të merrni disa lojtarë të rinj për të lejuar ekipin tuaj të ri që të luajë ndeshje. Sidoqoftë, ata janë djem të rastësishëm të nuhatur nga shkolla lokale dhe jo shumë të talentuar.
 
 
Server 080