Ne përdorim cookies - ato na ndihmojnë ne për tju dhuruar juve një ekzperincë më të mirë online.
Duke përdorur faqen tonë ju pranoni që ne mund të ruajmë dhe të aksesojmë cookies në paisjen tuaj.

Lojtarët e rinj

Promovim te ekipi i parë

Çdo javë ju mund të promovoni një lojtar nga ekipi i të rinjve. Lojtari i ri duhet të jetë të paktën 17 vjeç dhe të ketë qenë një anëtar i akademisë së të rinjve për të paktën një sezon (112 ditë) para se t'a promovoni. Si gjithmonë, ju nuk mund të keni më shumë se 50 lojtarë në ekipin tuaj të parë. Në momentin kur një lojtar arrin moshën 19 vjeç, ai nuk do të jetë më në gjendje të luajë në ndeshjet e skuadrës së të rinjve. Ai nuk ka nevojë të largohet nga skuadra, por nuk do të mund ta shihni në fushë deri në momentin kur ta promovoni në skuadrën e parë.

 
 
Server 081