Нашиот сајт кориси cookies - тие ни помагаат да ви овозможиме поголем задоволство со играта.
Користејќи ја нашата веб страна истовремено го прифаќате користењето на cookies.

Додаток 2. Оценки

Во базата на Hattrick, сите способности на играчите и клубовите се претставени со точно определени бројни вредности. Меѓутоа, опишување на способностите на играчите во стилот 37,567 би било прилично досадно, а и не особено вистинито. Знаеме оти еден играч може да биде „одличен“ во додавање, додека друг „импресивен“. Затоа користиме други, текстуални оценки, за да ги претставиме тие бројни вредности. Еве како се подредени оценките:
Категорија Можни нивоа (почнувајќи со највисокото)
Способности на играчот божествен
утописки
магичен
митски
надчовечки
титански
натприроден
светска класа
величенствен
брилијантен
извонреден
импресивен
одличен
солиден
преоден
недоволен
слаб
лош
очаен
катастрофален
непостоечки
Вештини на тренерот /
Форма /
Скаутинг Мрежа
одличен
солиден
преоден
недоволен
слаб
лош
очаен
катастрофален
непостоечки
Водство солиден
преоден
недоволен
слаб
лош
очаен
катастрофален
непостоечки
Искуство во формација извонреден
импресивен
одличен
солиден
преоден
недоволен
слаб
лош
Спонзори испраќаат љубовни песни до вас
играат по улици
скокаат од радост
воодушевени
среќни
задоволни
смирени
иритирани
бесни
убиствени
Расположение на навивачите испраќаат љубовни песни до вас
играат по улици
скокаат од радост
воодушевени
среќни
задоволни
смирени
разочарани
иритирани
лути
бесни
убиствени
Очекувања на навивачите за натпреварот Има да ги понижиме
Овие се гола-вода
Победуваме
Ние сме фаворити
Имаме мала предност
Хмммм, мислам дека сме со изедначени сили
Имаат мала предност
Тие се фаворити
Губиме
Овие има да не растурат
Подобро да не излеземе на терен!
Очекувања на навивачите за сезоната Премногу сме добри за да останеме во оваа лига!
Мораме да победиме оваа сезона
Атакуваме на титула!
Местото ни е меѓу првите 4 екипи
Добро е да завршиме на средината на табелата
Ќе се бориме за опстанок
Секој ден поминат во оваа лига е премија
Не заслужуваме да бидеме во оваа лига
Согласност сакан член на тимот
популарно момче
симпатично момче
ведро момче
контраверзно момче
валкано момче
Чесност светец
праведен
многу чесен
чесен
нечесен
озлогласен
Агресивност нестабилен
жесток
темпераментен
балансиран
смирен
спокоен
Тимски дух Рај на земја!
на седмо небо
воодушевени
задоволни
спокојни
мирни
сталожени
вознемирени
бесни
убиствени
крвожедни
Тимска Самодоверба екстремно претерана
претерана
малку претерана
прекрасна
цврста
пристојна
лоша
очајна
катастрофална
непостоечка
 
Server 070