Ne përdorim cookies - ato na ndihmojnë ne për tju dhuruar juve një ekzperincë më të mirë online.
Duke përdorur faqen tonë ju pranoni që ne mund të ruajmë dhe të aksesojmë cookies në paisjen tuaj.

Shtojca 2. Emërtimet

Në bazën e të dhënave të Hattrick-ut, aftësitë e ekipit dhe të lojtarit janë paraqitur me vlera të sakta numerike, por të përshkruash aftësinë e lojtarit me diçka si 37567 do të ishte shumë e mërzitëshme dhe joreale, prandaj ne përdorim emërtime të ndryshme për t'i përshkruar këto vlera. Pra një lojtar mundet të jetë "shkëlqyer" në pasimin e topit, kurse një tjetër mund të jetë “fenomenal”. Ja se si janë të organizuara emërtimet:
Kategoria Shkallët e mundshme (më të lartat në fillim)
Aftësitë e lojtarit hyjnor
utopik
magjepës
legjendar
jashtë-tokësor
kolosal
mbinatyror
klas botëror
madhështor
brilant
mahnitës
fenomenal
shkëlqyer
mirë
pranueshëm
mediokër
dobët
varfër
pashpresë
katastrofë
zero me xhufkë
Aftësitë e trajnerit /
Forma /
Rrjeti i skautizmit
shkëlqyer
mirë
pranueshëm
mediokër
dobët
varfër
pashpresë
katastrofë
zero me xhufkë
Karizma mirë
pranueshëm
mediokër
dobët
varfër
pashpresë
katastrofë
zero me xhufkë
Eksperienca e formacionit mahnitës
fenomenal
shkëlqyer
mirë
pranueshëm
mediokër
dobët
varfër
Sponsorët duke ju bërë urata
duke hedhur valle
të stërkënaqur
në delir
të lumtur
të kënaqur
të qetë
të bezdisur
të tërbuar
për të vrarë
Gjëndja e fansave duke ju bërë urata
duke hedhur valle
të stërkënaqur
në delir
të lumtur
të kënaqur
të qetë
të zhgënjyer
të bezdisur
të inatosur
të tërbuar
për të vrarë
Shpresa e fansave për ndeshjen Do t'i turpërojmë
Bukë me djathë!
Do fitojmë
Ne jemi favoritë
Peshorja anon nga ne
Do hahemi dhëmb për dhëmb
Peshorja anon nga ata
Ata janë favoritë
Do humbasim
Do na shkelin me këmbë
Me mirë të mos paraqitemi fare!
Shpresa e fansave për sezonin Ne jemi shumë më mirë sesa ky divizion!
Ne duhet ta fitojmë këtë sezon
Përpiqu për titullin!
Jemi për 4 vendet e para
Një vend në mesin e tabelës është mirë
Na duhet të luftojmë që të qëndrojmë sipër
Çdo ditë në këtë divizion është dhuratë
Ne nuk jemi të denjë për këtë divizion
Pajtueshmëria si pëllumb
djalë i dashur
djalë miqësor
djalë i këndshëm
mistrec
djalë i ndyrë
Sinqeriteti shejntor
i drejtë
i saktë
i ndershëm
dallaveraxhi
mashtrues
Agresiviteti i zjarrtë
agresiv
tekanjoz
harmonik
i qetë
i urtë
Shpirti i ekipit Parajsa në Tokë!
në qiellin e shtatë
në delir
të lumtur
të kënaqur
të qetë
të përmbajtur
të acaruar
të furishëm
të xhindosur
si Lufta e Ftohtë
Vetëbesimi i ekipit krejtësisht i tepruar
i tepruar
pak i tepruar
i mrekullueshëm
i fortë
i kënaqshëm
i dobët
i mjeruar
përtokë
nuk ekziston
 
 
Server 081