Ne përdorim cookies - ato na ndihmojnë ne për tju dhuruar juve një ekzperincë më të mirë online.
Duke përdorur faqen tonë ju pranoni që ne mund të ruajmë dhe të aksesojmë cookies në paisjen tuaj.

Udhëzimet individuale

Pozicioni Taktikat Efekt
Mbrojtës krahu I Avancuar Disi më shumë Në Krah, disi më shumë Organizim, më pak Mbrojtje
I Tërhequr Disi më shumë Mbrojtje, më pak Në Krah, disi më pak Organizim
Drejtë Qëndrës Shumë më tepër Mbrojtje në qendër, më pak Mbrojtje në krah, shumë më pak Në Krah, disi më shumë Organizim
Qendërmbrojtës I Avancuar Më shumë Organizim, shumë më pak Mbrojtje
Drejtë Krahut Shumë më tepër Mbrojtje në krah, shumë më pak Mbrojtje në qendër, një farë kontributi Në Krah, disi më pak Organizim
Mesfushor krahu I Avancuar Më shumë Në Krah, disi më shumë pasim, më pak Mbrojtje, më pak Organizim
I Tërhequr Shumë më tepër Mbrojtje, më pak në Krah, më pak Organizim dhe disi më pak Pasim
Drejtë Qëndrës Disi më shumë Organizim, më pak Në Krah, disi më shumë Mbrojtje në qendër, disi më pak mbrojtje në krah, disi më shumë Pasim në qendër, më pak Pasim në krah
Qendërmesfushor I Avancuar Më shumë Pasim, shumë më pak Mbrojtje, disi më pak Organizim, disi më shumë Shënim
I Tërhequr Më shumë Mbrojtje, më pak Pasim, disi më pak Organizim, disi më pak Shënim
Drejtë Krahut Një sasi e mirë Në krah, disi më pak Organizim, disi më shumë Pasim dhe Mbrojtje në krah, disi më pak Pasim/Mrojtje në qendër, jo Shënim
Sulmues I Tërhequr Disi më shumë Organizim, më shumë Pasime (dhe akoma më shumë akoma Pasime në krahë po të jetë sulmues Teknik), shumë më pak Shënim, disi më pak në Krah
Drejtë Krahut Më shumë Në Krah, shumë më tepër Shënim dhe disi më shumë Pasim në atë krah, shumë më pak Shënim dhe disi më pak Pasim në qendër, disi më pak Shënim, Në Krah dhe Pasim në krahun tjetër, disi më pak Organizim
 
 
Server 081